www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 2010 arrow Svak generalprøve
Svak generalprøve PDF Skriv ut Epost
Friday 09. April 2010

Image
 Svært lite stemte for A-laget i kveldens generalprøve mot Oslo City. Det ble 2-1 tap mot det nyopprykkede 2.divisjonslaget.  

Oslo City - Kjelsås 2-1 (2-0)
Mål Oslo City: Ousman Touray (2)
Mål Kjelsås: Simen Mølller

Laget: Vikskjold - Osnes, Akinyemi, Nordheim, Rustemi - J.Møller, Sandell (K.Aoudia), Knedal, Mostue, Odland (C.Lindemann) - S.Møller(R.Koffeld)


Kjelsås møtte nyopprykkede laget Oslo City i generalprøven før neste helgs seriestart. Ingenting stemte for Kjelsåsgutta de første 45 minuttene, og Oslo City kunne gå til pause med 2-0 ledelse etter 2 mål av den gamle Kjelsås-spilleren Ousman Touray. Det kunne vært flere mål også, Kjelsås hang ikke sammen. Defensivt var det store åpninger og midtbanen var for dårlig i presset. Offensivt var det enkle balltap og dårlige pasninger. I det hele tatt ikke mye positivt å ta med seg inn i sesongen 2010.

2.omgang var noe bedre, men også her var det lite rytme. Innbytterne Aoudia, Lindemann og Koffeld satte noe fart i laget. Kjelsås produserte noen sjanser, og det var i litt større grad bevegelse foran ballfører samtidig som ballfører ønsket å spille ballen fremover. Dette gjorde at man fikk flyttet seg noe høyere på banen. Simen Møller (han ble byttet inn igjen med bror Julian etter ca 70 min) reduserte like før slutt etter fin prestasjon. 

Det blir tap. Det positive er at man neppe spiller en så svak kamp en gang til. Det betyr at det kan bare gå en vei når alvoret starter neste helg. Vinteren har vist at det er stort potensial i laget. I dag stemte det for svært få spillere. Innbytterne viste dog at det god bredde i laget, og ingen bør føle seg sikre på å starte i serieåpningen mot Os. Det er uansett bedre at det ikke stemmer i denne kampen, enn neste helg, Vinteren sett under ett er det ingen tvil om at vi går en spennende sesong i møte. 

Mer om stallen etc. kommer i løpet av neste uke.