www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 2010 arrow Tapte i årets siste
Tapte i årets siste PDF Skriv ut Epost
Saturday 23. October 2010
Image I en betydningsløs kamp var det Frigg som var mest inspirerte i dag. Dermed vant de også fortjent. Men Kjelsås kan se tilbake på en svært god sesong. 
Frigg - Kjelsås 4-1 (0-1)
Marienlyst Kunstgress

Mål: 0-1 K.Aoudia (44) 1-1 K.T.Tønne(60) 2-1 C.Kringberg(str.88) 3-1 A.Kristoffersen(90) 4-1 A.Kristoffersen(90)

Kjelsås: Kirsebom - E.Osnes, Akinyemi, Langaas, Nordheim - J.Møller, M.Knedal, A.Hassan, C.Lindemann(O.Kuru 75.) - K.Aoudia, S.Møller


Kjelsås hadde allerede sikret 3.plassen, og det var spennende å se om vi klarte å holde motivasjonen oppe i årets siste seriekamp. Martin Sandell var uaktuell pga jobbreise, dermed var det duket for to juniorspillere sentralt fra start. Frigg hadde heller ingenting å spille for. Den tradisjonsrike klubben har mye historie, men å arrangere hjemmekamper manglet det mye på. Ingen sa hvor garderober var, ingen fortalte om at de skulle spille hjemmekampen sin i røde bortedrakter og ingen ga Kjelsås baller til å varme opp med.

På banen var imidlertid Frigg mer inspirerte. Det var tydelig at de ville avslutte sesongen med en seier. Kjelsåsgutta virket mer fornøyde, og vi var langt unna det nivået vi har vært det siste. Vi manglet trykker på siste tredjedel, og burde produsert mer mot et Frigg-lag som til tider lå igjen med fire spillere på topp. Vi hadde ballen mye i 1.omgangen, men det var mer aggresivitet over Frigg de gangene de gikk i angrep. Det var derfor noe ufortjent at vi gikk til pause med 1-0 etter en herlig scoring av Karim Aoudia. Simen Møller vipper opp ballen på frispark fra 25 meter, og Aoudia dunker den inn via stangen. Nydelig av Karim!

Mye av det samme kampmønsteret fortsatt i 2.omgang. Kjelsås hadde ballen mye, kom i gode posisjoner, men det stoppet på den siste tredjedelen. På midten tømte vi oss mer og mer. Tre juniorspillere fikk verdifull erfaring, og alle viser svært gode ferdigheter med ball. Hvis gutta nå bruker vinteren på få inn noe mer taktisk forståelse defensivt, kan dette bli noen nye yndlinger på Grefsen Stadion neste sesong. En glipp i Kjelsås-forsvaret gir Frigg utligningen etter 60 minutter. Etter dette bølger kampen mye, men vi klarer aldri å straffe et offensivt hjemmelag. Mot slutten rakner det noe, Frigg scorer på alt, og det ender tilslutt 4-1 etter straffescoring i det 88.minutt og to mål på overtid. 

Vi taper dermed årets siste kamp. Synd at vi ikke holder den gode rekken inn i vinteren, men dagens kamp er et godt eksempel på at man ikke vinner kamper i 2.divisjon ved å spille på 60 %. Tre juniorspillere får god matching, og vi bør fort glemme den kampen. Sesongen sett under ett har vært en svært positiv opplevelse. For Simen Møller var dette siste kamp i Kjelsås-trøya for denne gang. Det har vært mye for Simen den siste uken, og det var tydelig at spillet bar preg av dette. Simen takker imidlertid av Kjelsås-skuta som toppscorer etter en solid sesong. Vi ønsker han lykke til videre, og ønsker han hjertelig velkommen tilbake etter han har tatt tippeligaen med storm. Når det gjelder resten av gutta, håper vi se dere i den vakre blå drakte også neste år. Men aller først en velfortjent ferie!

KjelsåsSjela takker for sesongen 2010. Herlig innsats av hele stallen med støtteapparat!

Image
Tom Nordheim i aksjon. Tom er alltid til å stole på - god sesong!

Image
Juniorspiller Abdi Hassan har fått et gjennombrudd denne sesongen

Image
Første kamp fra start for juniorspiller Carl Lindemann. Vi gleder oss til å se mer av Carl i 2011!

Image
Julian Møller i kjent driv. Vi håper å se han fortsatt forsere motstanderne neste år.

Image
Julian, Tom og Simen. En vemodig Simen spilte sin siste kamp for oss. Julian og Tom håper vi fortsatt spiller i blått neste år!