www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 2010 arrow Avslutningsfest for A-laget
Avslutningsfest for A-laget PDF Skriv ut Epost
Saturday 30. October 2010
Image I går kveld var det duket for den tradisjonsrike avslutningsfesten for A-laget. Her var det kåringer og utmerkelser, og gutta feiret den sterke sesongen. Trykk videre for å lese mer og se bilder fra kvelden. 

Som vanlig er Folkets Hus på Kjelsås åssted for avslutningsfesten for A-laget. I går var det igjen pyntet til fest, når klubben skulle summere opp sesongen 2010. 

Som seg hør og bør var det kåringer og utmerkelser. Julian Møller og Martin Sandell fikk i tradisjonen tro et maleri med lokalt motiv som et bevis de rundet 100 kamper i sesongen. Videre var det kåringer, følgende stakk av med disse:

Årets toppscorer: Simen Møller (17 mål)
Årets nykommer: Abdi Hassan
Årets miljøpris: Terje Kirsebom
Årets mest benyttede spiller: Simen Møller (27 av 28 kamper)
Spillerens spiller: Simen Møller (foran Babs Akinyemi og Terje Kirsebom)

Foruten at disse gutta fikk velfortjente priser, ble det i talene gjennom kvelden fremhevet at alle gutta kan se tilbake på en sterk sesong. Vi endte på en 3.plass. På høsttabellen var vi det tredje beste laget i hele 2.divisjon, bare såvidt slått av Ham-Kam og Hødd. 

Dag Halvorsen og Viggo Anthonsen ledet underholdningen fint gjennom kvelden. Sistnevnte fortalte også litt om planene for neste sesongen. Planleggingen er i full gang, og vi kan allerede røpe at dette ser meget spennende ut. Formann Tor Vidar Fosse fortalte i sin tale at fundamentet i klubben nå er godt, vi går med et pent overskudd denne sesongen, og det er jo ikke hverdags i dagens fotball-Norge. Dette gjør at vi fortsatt kan utvikle oss sakte, men sikkert, og ikke ta vann over hodet slik klubber i nærmiljøet har en vane for å gjøre. KjelsåsSjela holdt også et innlegg denne kvelden. Et utvalg av vårt bildegalleri ble populært vist på storskjerm. 

I det hele tatt var dette en hyggelig avslutning på en god sesong. Nå fortjenter gutta noen uker ferie. Vi gleder oss til å følge dere videre!

Takk til Dag Halvorsen og Christel Stub (samt øvrige bidragsytere) for et flott arrangement!

Image
Julian Møller og Petter Larsen mottar medalje for 3.plass av sportslig leder Viggo Anthonsen

Image
Martin Sandell og Julian Møller får beviset på at de rundet 100 kamper i sesongen 2010

Image
Simen Møller stakk av med 3 priser. Her den gjeve prisen Spillernes Spiller. Lykke til i Tromsø, Simen!

Image
Osman Kuru og Terje Kirsebom. Terje fikk den prestisjetunge Årets miljøpris

Image
To andre miljøskapere; Anders Braastad og Endre Olav Osnes