www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow Om oss
Om oss PDF Skriv ut Epost
Saturday 05. November 2005
Kjelsåssjela er et frivillig arbeid av tre Kjelsås-gutter, Lars Henrik Rotnes, Christian Rein og Alexander Rein. Det var Christian som i 1996 startet med å legge ut info om laget sitt fra NTNU i Trondheim, hvor han da studerte. Lars Henrik hang seg raskt på og sammmen har de driftet sidene siden. I de senere år har også Alexander Rein vært en meget aktiv bidragsyter til Sjela. Sistnevnte står nå for det meste av innholdet og nyhetsoppdateringer, mens Rotnes og C.Rein bidrar med nyheter fra C-laget og til tider andre nyhetsinnslag.
Christian Rein er født i 76. Han har spilt fotball og håndball for Kjelsås i alle sine år
(-ett år i Heimdal) og må regnes som en ekte Kjesås-gutt. Lars Henrik Rotnes er 77-modell, og har i likhet med Rein vokst opp på Kjelsås, og vært med i idrettslaget i alle år(-ett år i Kvik-Halden og ett år i Capalaba Bulldogs Australia). Både Rein og Rotnes er nå "aktive" i Kjelsås-fotball, på C-laget som spiller i 4.div.(Christian til venstre på bilde, Lars Henrik til høyre) Alexander Rein(bildet under) er født i 83. Han har gått gradene i klubben, og er nå inne i sitt femte år som A-lagsspiller. Foruten å være A-lagsspiller og nettskribent har A.Rein også flere andre tillitsverv i klubben.

andorra
Image Dersom du har noe spørsmål til disse gutta, f.eks om sidene eller Kjelsås fotball, så føl deg fri til å skriv en mail. De er takknemlig for all tilbakemelding

Når det gjelder disse sidene, er de gjort enkle. Formålet med sidene er å formidle informasjon og nyheter om Kjelsås. På hovedsida vil du finne linker til alle sider som er aktuelle for tida, samtidig er det link til en side hvor gamle sider er samlet, "Arkiv".Emailadressene til nettgutta finner du her:
Lars Henrik Rotnes (lhrotnes@gmail.com) Christian Rein (chr_rein@hotmail.com) Alexander Rein (a_rein@hotmail.com)