www.KjelsaasSjela.net

Sesongtips PDF Skriv ut Epost
Monday 09. April 2007
Image KjelsåsSjela har satt opp sitt tabelltips for 2.divisjon avd 1. 

Drøy uke til seriestart i 2.divisjon, og her kommer KjelsåsSjela sine tips for hvordan tabellen ser ut i slutten av oktober. Vi tror Nybergsund trekker det lengste strået, og rykker opp til Adecco-ligaen.


1. Nybergsund
2. Pors Grenland
3. FK Tønsberg
4. Eidsvold Turn
5. Groruddalen
6. Kjelsås Fotball
7. Korsvoll IL
8. Sarpsborg
9. Ull/Kisa
10. Odd 2
11. Gjøvik/Lyn
12. Strømmen
13. Fredrikstad 2
14. FF Lillehammer 
                                           Image
                                           Arild N Odland i aksjon mot GBK i fjor. Nye sjanser i år.


Vår begrunnelse:
Nybergsund har vært innblandet i teten de siste årene. Selv om de har mistet noen viktige spillere i vinter, har de ressurser til å fylle opp med sterke tilvekster. FK Tønsberg og Pors Grenland vil være med å kjempe om opprykksplassen hele veien. Eidsvold Turn og Groruddalen er også outsidere, som har kapasitet til å være med der oppe. Vi håper og tror at Kjelsås vil kunne kjempe på øvre halvdel, kanskje sammen med nabo Korsvoll!?

I bånn ser det ut til at de nyopprykkede lagene vil slite. Strømmen har fått noen gode spillere i vinter, og vil med litt flyt kunne etablere seg over streken. Odd 2 og FFK 2 vet man aldri hva stiller med, og erfaringsmessig skal det "mye til" før disse lagene rykker ned. Vi tror at det som vanlig blir jevnt om nedrykksplassene, og mange lag i avdelingen kan være innblandet helt inn.

 I løpet av uken vil vi presentere hva trener Odden tror om sesongen!