www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 06 & 07 arrow 1-3 mot Nybergsund
1-3 mot Nybergsund PDF Skriv ut Epost
Saturday 12. May 2007
 Image
Kjelsås hadde Nybergsund i kne, rotet det til utover 2.omgangen, og tapte tilslutt 3-1 på Stadion i dag.

Kjelsås IL - Nybergsund-Trysil 1-3 (1-0)
Bane:  Grefsen Stadion, 210 tilskuere
Scoringer:  1-0 Martin Sandell(16) 1-1 1-2 1-3
Spilleforhold:   Sol, 14 grader
Dommer:  

Laget:
 
 
               Frode Larsen
          (Ivar Hapalathi 29.)
 
 
Alexander ReinHaakon Bergo 

Kristian Fagervik

Nashi Rustemi

Julian Stamsø Møller
(Ulf Kielland 64.)

Rune Tungen
 

           Mads Knedal
        (Fidan Loku 79.)

Viggo Anthonsen

Martin Sandell
 
 
          Martin Hansen
  

Rotet det til for seg selv

Kjelsås åpnet kampen best, og de første 25 minuttene av omgangen var man klart best. Dette resulterte også i at Martin Sandell ga oss ledelsen etter en kjempeprestasjon. En god Sandell går alene fra midten i en overgang, møter første forsvarer på 16-meteren, drar han av og dunker ballen nydelig i mål. Sundet hadde dermed sluppet inn sitt første mål for sesongen. Kjelsås hadde flere muligheter etter dette, og rullet opp flere gode angrep. Størst mulighet hadde Sandell rett før pause, men headingen gikk i tverrliggeren. Det skal også sies at Nybergsund hadde noen sjanser etter forsvarsglipp hos Kjelsås, men avslutningene var for dårlige. Sjansemessig en jevn omgang, lagene gikk til pause med 1-0 til Kjelsås mot storfavoritten.

Image
Nybergsund fikk rensket ut det meste i 2.omgangen, selv om Kjelsås var nære 2-0

Kjelsås tar tak i kampen igjen i 2.omgang. 5 minutter ut i omgangen treffer man nok engang tverrliggeren. Denne gangen er det Martin Hansen som header, og Julian Stamsø Møller opp følger men returen blir reddet på streken. Stor dobbelsjanse til Kjelsås, som hadde fortjent 2-0 der. Så begynner man å gjøre flere feil, og Nybergsund får mer grep om kampen. Bredvold stikker gjennom på venstresiden, Kjelsås for ordnet opp midlertidig, men avklareringene blir for dårlige og det ender med at Kim Roger Strand løper seg fri i feltet og setter inn 1-1. Samme Strand er god når han tar ned ballen helt alene mellom to forsvarere, og avslutter kaldt i hjørnet for Hapalathi. Hapalathi måtte inn da Frode Larsen måtte ut etter en smell i 1.omgang. Vi håper vår lovende keeper kommer seg raskt på bena! Nybergsund fikk mye rom i denne perioden, og i det hele tatt virket Kjelsås litt kjørt. Man prøvde å løfte laget, men det ble litt krampaktig ut av det. Nybergsund setter inn 3-1 på et pent frispark fra 18 meter. Dermed er kampen i realiteten punktert.

Image
Rune Buer Johansen prøver seg på frispark for bortelaget. Dette forsøket gikk utenfor.

Mot slutten mister både spillerne og dommeren hodet, og det skjer mye rart. Nybergsund får idømt en straffe som er svært billig - men Hapalathi redder forsøket flott. Det blir 3-1 tap, som må beskrives som noe flatterende. Kjelsås hadde store sjanser på 1-0, og kunne skaffet seg et forsprang som Sundet skulle fått hardt i å ta igjen. Med dessverre gir Kjelsås fra seg initativet lett, er for lite kyniske i de viktige periodene. Hadde man lyktes med det, hadde det blitt poeng. Men når sant skal sies; Nybergsund er et godt lag som straffer hardt feil hvor som helst på banen det skjer. Det gjør at man må være enda mer på tåhev og konsentrert en vanlig. Det var ikke Kjelsås i midtperioden av 2.omgangen i dag. Det positive man må ta med seg videre er at man i lange i perioder er helt på nett med seriefavoritten.


Image
Mot slutten mistet mange hodet. Nybergsund drøyet tiden ekstremt, og dommeren slet med å ta kontrollen.