www.KjelsaasSjela.net

Vant mot Ull/Kisa PDF Skriv ut Epost
Sunday 17. June 2007
 Image
3 nye poeng mot Ull/Kisa. Kjelsås ledet komfortabelt 6-1, tok helg 15 minutter før slutt, slik at sluttresultatet ble 6-4.

Kjelsås IL - Ull/Kisa 6-4 (3-0)
Bane:  Grefsen Stadion
Scoringer:  1-0 Arild N Odland(4) 2-0 Odland(35) 3-0 Selvmål(38) 4-0 Martin Hansen(46) 5-0 Selvmål(50) 5-1 Foday Scattred(56) 6-1 Hansen(62)
6-2 Kim Brenna(85) 6-3 Amund Sørumshagen(90) 6-4 Inge Pedersen(90)
Spilleforhold:   Sol, 22 grader
Dommer:  

Laget:
 
 
               Frode Larsen
         
 
 
Alexander ReinHaakon Bergo 

Kristian Fagervik
(Lasse Hem 77.)

Nashi Rustemi

Julian S Møller
(Henrik Haagensen 65.)

Mads Knedal
(Mounir Rahmani 77.)
 

          Martin Sandell   

Viggo Anthonsen

Arild N Odland
 
 
          Martin Hansen
  

Masse mål og 3 poeng

Et revansjesugent Kjelsås-lag tok ledelsen etter bare 4 minutter. Fin presatsjon av Arild N Odland, og 1-0. Kjelsås er det beste laget de første 20 minuttene, men storspillet uteblir. Martin Hansen har en stor sjanse til å øke ledelsen alene med Dalen, men kommer litt nær og Dalen redder. Etter 27 minutter har Ull/Kisa sin første sjanse. En farlig corner blir såvidt avverget av Kjelsås. Like etter får de ny god mulighet etter corner, men nok engang slipper Kjelsås med skrekken. Så setter hjemmelaget opp tempoet noen hakk, gjestene henger ikke med, og det resulterer også i to raske scoringer. Arild N Odland er virkelig i scoringsform denne lørdagen, frisparket hans fra 18 meter skrus perfekt over muren og rett i mål. På corner like etter blir en Ull/Kisa spiller presset til å heade ballen i eget mål. Kjelsås leder fortjent til pause, men 3-0 er kanskje noe flatterende.

Kjelsås går rett ut og punkterer kampen i 2.omgang. Etter 46 minuttter er Martin Hansen våkent frempå etter klabb og babb i gjestenes forsvar. På ekte goalgettervis setter han ballen i nettaket fra 5 meter. 5-0 kommer etter et løst innlegg fra Julian S Møller. Keeperen til Ull/Kisa gjør en stor tabbe, og glipper innlegget i eget mål. Så sover Kjelsås et lite øyeblikk, det kan man ikke på dette nivået. Foday Scattred får stå umarkert å heade inn reduseringen. Men Kjelsås innser alvoret, skrur opp tempoet litt igjen, og mer skal ikke til. I denne perioden rundspiller man gjestene, og sjansene kommer på løpende bånd. 6-1 kommer som et resultat av flott løp av Nasih Rustemi. Han avanserer inn i 16-meteren og sender ballen uegoistisk til Hansen på bakerste stolpe. Han har ingen problemer med å sette ballen i åpent mål fra 5 meter. Kjelsås setter deretter på autopilot. Ingenting skjer før i det 85 minuttet. Da virker det som Kjelsås allerede var gått i garderoben. Folk slutter å løpe, og man er for lite ærgjerrige. Det resulterer i 3 raske mål for gjestene. Her får Kjelsås-spillerne beviset på at man blir hardt straffet dersom man ikke er fullt fokusert helt til kampen blåses av. Det er unødvendig og lite profesjonelt å gi bort 3 mål på den måten.

Uansett, det blir tre viktige poeng. Seieren er aldri truet, og man vinner samlet sett fortjent. Arild N Odland og Martin Hansen scorer to mål hver, men bak dem står mange spillere med gode individuelle prestasjoner som bidrar til disse scoringene. Scoringer er (nesten) alltid et resultat av en god lagprestasjon, og vi ser mange flotte offensive kombinasjoner med mange spillere involvert. Defensivt er man solide helt frem til det 85.minutt.

Vi gratulerer Mounir Rahmani (18) med sin debut i Kjelsås-trøya!

Image
Mounir Rahmani kommer inn til sin første kamp