www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 06 & 07 arrow Enkel seier over Eidsvold Turn
Enkel seier over Eidsvold Turn PDF Skriv ut Epost
Sunday 12. August 2007
 Image
Kjelsås gjorde som de ville i gårsdagens kamp, og vant 5-1 mot Turn. Med det avanserer man til 4.plass på tabellen. Her er referat.

 
Kjelsås IL - Eidsvold Turn 5-1 (4-0)
Bane:  Grefsen Stadion, 116 tilskuere
Scoringer: 1-0 Martin Hansen(9) 2-0 Martin Hansen(14) 3-0 Julian S Møller(34) 4-0 Martin Sandell(41) 5-0 Martin Hansen(84) 5-1 Bjørn I Rødfoss(90)
Spilleforhold:   Overskyet, 17 grader
Dommer:   Raymond P Lyseng, Gjøvik/Lyn

Laget:
 
 
               Ivar Hapalathi
         
 
 
Alexander ReinHaakon Bergo 

Kristian Fagervik

Anders Osmunddalen

Julian S Møller

Rune Tungen
(Mads Knedal 45.)
 

          Martin Sandell   
    (Endre O Osnes 76.)
         

Viggo Anthonsen

Arild N Odland
 
 
          Martin Hansen
     
  

Overkjørte Eidsvold Turn

Gjestene fra Eidsvold tok initativet og fikk kampens første sjanse. Etter dette tar Kjelsås over, og trykker mer og mer på. Etter hvert ruller man opp angrep på angrep, og Eidsvold Turn har sin strie tørn med å holde Kjelsås unna. 1-0 kommer etter godt innlegg fra Arild N Odland. Inne i feltet er Martin Hansen som vanlig god på å finne seg rom, og headingen hans er perfekt opp i hjørnet. Etter dette kommer det sjanser på rekke og rad. Viggo Anthonsen prøver seg med flere gode skudd, men evigunge Vaaler holder Turn inne i kampen. Vaaler er også god når Alexander Rein prøver seg etter en hurtig kontring. 2-0 er det høyresiden som har regi på. Julian S Møller viser sin sterke spilleforståelse, og stikker Hansen nydelig igjennom alene med keeper. 2-0 etter 14 minutter på Grefsen Stadion. Turn ypper seg, og får en god sjanse, men Hapalathi er våken på streken. Kampen roer seg etterhvert ned, før Kjelsås-gutta setter opp tempoet igjen. Da henger ikke gjestene med. 3-0 kommer etter et godt frispark fra Viggo Anthonsen hvor Haakon Bergo har gjennomført et oppofrende løp på lengste. Han knuser Turn-forsvareren i lufta, og header den kontant inn til Martin Sandell foran mål. Sandell får sin avskjedsscoring før han drar til USA, og 3-0 på stadion. Det er god og morsom angrepsfotball som blir presentert i denne perioden. Anders Osmunddalen kommer seg rundt på venstresiden, legger inn til en umarkert Julian S Møller. Han header kontant i mål. 4-0 står seg til pause, og Kjelsås lekte seg med Turn i denne omgangen.

I starten av 2.omgang blir det en stillingskrig. Eidsvold Turn er noe mer med, men skaper ikke stort. Etter 15 minutter av omgangen får Kjelsås det offensive til å sitte igjen. Man varierer oppspillene godt, kommer rundt på begge kantene og i det hele tatt sliter Eidsvold Turn stort med å forsvare seg mot det offensive spekteret Kjelsås spiller på. Turn er mer forutsigbare i sitt angrepspill, og Kjelsås-forsvaret står godt opp mot de lange ballene mot spissen Rødfoss og påfølgende stuss. Til tross for flere gode sjanser, blant annet en avslutning som Vaaler fister i tverrliggeren, får man først 5-0 scoringen i det 84.minutt. Igjen er det Osmunddalen som legger inn perfekt etter fint samspill med Odland. Martin Hansen løper seg fri inne i feltet, og header ballen kontant i mål. Dette var det fjerde målet på hodet av Kjelsås for dagen! Transportetappen fortsetter etter dette, men Turn får et trøstmål ved Bjørn Inge Rødfoss på frispark fra 18 meter. Dermed blir sluttresultatet 5-1.

Alle gutta står opp i dagens kamp, og viser god innsats og offensiv vilje. Hapalathi er våken i de situasjonene han er involvert. Midstopperne er kontante og vinner de fleste duellene. Backene er offensive og skaper mye på hver sin side sammen med kreative kantspillere. På midten balanserer man bra, og løper som vanlig mye. De på topp scorer igjen i dag, og Turn-forsvaret fant aldri ut av bevegelsesmønsteret deres. Turn er et lag som vanligvis er sterke i duellspillet og baserer mye spillet sitt på dette, i dag ble de regelrett avkledd. I det hele tatt en solid kamp, selv om Kjelsås-laget i lange perioder har mer å gå på. 
 
Kjelsås avanserer med dette til 4.plass. Avhengig av mandagens kamper, så kan Kjelsås beholde denne plassen når 15.runde er ferdigspilt. Vi takker også Sandell og Osnes for innsatsen, de drar til USA etter den kampen. Se egen sak.

Image
Trener Odden har grunn til å være fornøyd