www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 06 & 07 arrow Odden:-Litt foran skjema
Odden:-Litt foran skjema PDF Skriv ut Epost
Tuesday 14. August 2007
Image Trener Jan Aksel Odden mener A-laget har tatt noen steg den siste perioden. - Vi kjenner oss selv bedre nå, og vi har fått en god start på høstsesongen. 

Status for A-laget etter 15.runde av 2.divisjon er 4.plass på tabellen. Lørdag ble Eidsvold Turn et enkelt bytte, og KjelsåsSjela har snakket litt med trener Odden om tingenes tilstand. - Vi brukte endel av seriekampene på vårsesongen til å trene inn ting. I treningskampene var fokus mest på omstilling, og gjennom våren har vi fått et tydeligere spillemønster samt at vi er blitt mer solide defensivt. I det hele tatt kjenner vi oss selv bedre, og kan bruke mer tid på å tilpasse oss motstanderne. A-laget har fått en god start på høstsesongen med et sterkt poeng borte mot Odd 2 og nedsablingen av Eidsvold Turn. -Vi ligger litt foran skjemaet resultatmessig nå.

Bortsett fra de to lagene i tet, Nybergsund og FK Tønsberg, er avdelingen svært jevn. Derfor skal det ikke mange poengene den ene eller andre veien før tabellen er totalt forandret. I de neste fire kampene står Gjøvik/Lyn(B), Korsvoll(H), Nybergsund(B) og FK Tønsberg(H) på motsatt banehalvdel. - De to neste kampene er nøkkelkamper. Beholder vi flyten der kan det bli morro mot Nybergsund og FK Tønsberg, sier Odden.  

Det er har også vært noen utskiftninger i stallen i løpet av sommeren. Det er nå klart at Martin Sandell, Endre O Osnes og Henrik Haagensen er uaktuelle i høstsesongen grunnet studier. - Det er vanskelig å si hvordan dette påvirker laget. Sandell har spilt alle kamper, og vært veldig sentral. Samtidig er ingen uersattelige, og det er alltid sånn at nye trer frem når noen blir borte. Kjelsås har allerede blitt forsterket med Daniel Hamnes og Vegard Theting, samt at det kan være flere på vei. - Med Daniel og Vegard får vi to bra spillere, og Vegard vil bidra med erfaring i en ellers ung tropp. KjelsåsSjela vet også at det jobbes med å få inn en ny keeper etter at Frode Larsen forsvant til Vålerenga tidligere i sommer. Odden mener imidlertid at det ikke er grunn til å gå spesifikt inn for å finne en spiller som kan tre inn i Sandell`s offensive rolle. - Nei, vi har mange alternativer. Men jeg kan røpe såpass at vi er i dialog med en meget spennende tilvekst. Dette er ikke helt klart enda, men det ser ut til å gå i orden.
Image 

Mot Eidsvold Turn var det kun 116 tilskuere. For KjelsåsSjela er det gåtefullt at ikke flere møter opp på A-lagskamper. På de 8 hjemmekampene i år, har det vært 5,25 mål i snitt. Det vitner om underholdning. - All honnør til de som møter opp. Den faste kjernen er entusiastisk og jeg er imponert over disse. Det er bare synd at disse ikke er i et større antall. Her har klubben definitivt en jobb å gjøre med å markedsføre seg selv, avslutter Odden.