www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 06 & 07 arrow Tapte igjen mot Korsvoll
Tapte igjen mot Korsvoll PDF Skriv ut Epost
Sunday 26. August 2007
 Image
A-laget fikk igjen problemer med Korsvoll og tapte klart på Stadion i går. Her er referat fra kampen.

 
Kjelsås IL - Korsvoll 1-4 (1-3)
Bane:  Grefsen Stadion
Scoringer: 1-0 Julian S Møller 1-1 Espen Schjerven 1-2 Christoffer Moen 1-3 Stig Hovdal(str) 1-4 ?
Spilleforhold:   Sol, 17 grader
Dommer:  

Laget:
 
 
               Ivar Hapalathi
         
 
 
Alexander ReinHaakon Bergo 

Anders OsmunddalenImage
Daniel Hamnes
(Lasse Hem 78.)

Julian S Møller
(Ulf Kielland 75.)

Rune Tungen

 

          Vegard Theting  
           (Mads Knedal 75.)
         

Viggo Anthonsen

Arild N Odland
 
 
          Martin HansenImage
     
  

Korsvoll-marerittet fortsetter

Kjelsås maktet heller ikke denne gangen å slå Korsvoll. Naboene hadde den rette flaksen, dyktigheten og effektiviten som skulle til, og vant tilslutt med store sifre. Kampen åpnet nervøst fra begge lag, men så tok Kjelsås over. Mange trodde dette skulle bli en ny komfortabel hjemmekamp da Julian Møller var sikker alene med Stian Straume etter ca 14 minutter. Kjelsås kjørte på etter målet, og var ved flere anledninger nærme å øke ledelsen. Korsvoll virket paralyserte, og i det hele tatt var det ingenting som tydet på at kampen skulle skifte fullstendig karakter de siste 20 minuttene inn mot pause. Det hele startet med at Korsvoll utligner på sin første sjanse, går opp i 2-1 på sin andre sjanse, og får en svært billig straffe som resulterer i 3-1. Effektivitet på det ypperste i løpet av drøye ti minutter, og plutselig var alt snudd på hodet. Kjelsås glipper i markeringene, og Korsvoll viser seg nok engang at de er gode til å straffe hardt når konsentrasjonen svikter.

Kjelsås kjører 2.omgangen fullstendig. Men dette er dagen hvor ballen ikke vil i mål. Sjansene kommer på rekke og rad, og mange er av det store slaget. Til tross for at gjestene ligger lavt og komprimert, spiller Kjelsås seg frem til gode avslutninger og angrep. Dessverre går de enten utenfor eller blir reddet av Korsvoll-keeper Stian Straume. Kjelsås ofrer mer og mer fremover for å få reduseringen. Dette gjør at Korsvoll for et par gode kontringer, noe de er meget dyktige på. Uansett hadde Kjelsås fortjent noen scoringer i denne omgangen, men effektiviteten var det gjestene som sto for i dag. Like før slutt kontrer de inn 4-1 da Kjelsås blotter seg i et siste håp om redusering. De 10 minuttene hvor Kjelsås-laget sovner i 1.omgang, ødelegger denne kampen. Samtidig at man ikke lykkes å omsette de spille- og sjansemessige overtaket i tellende resultat. 4-1 er på ingen måte riktig bilde av kampen, men vi må legge oss flate for naboene som vet og utnytte et lag som slurver i det viktige fasene. I dag hadde Korsvoll flyten - igjen var Kjelsås motstander.

Tapet gjorde at det tetter seg til ytterliggere på midten av tabellen. Neste gang venter kanskje årets tøffeste kamp - borte mot avdelingsleder Nybergsund. Kjelsås-spillerne må nå bare glemme den kampen fortest mulig, å finne tilbake den gode følelsen igjen.