www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 06 & 07 arrow Valgte med hjertet
Valgte med hjertet PDF Skriv ut Epost
Thursday 22. November 2007
Image Etter omfattende interesse fra andre klubber valgte toppscorer Martin Hansen å bli i Kjelsås. Han har nå signert en 2-årskontrakt melder Nordre Aker Budstikke i dagens utgave. 

Martin Hansen(24) har vært i søkelyset til mange klubber i høst. I dag melder Nordre Aker Budstikke at Hansen har valgt med hjertet, og blir i moderklubben Kjelsås. At Hansen blir er et viktig signal om at Kjelsås for alvor har noe på gang, og formann Frank Ronny Svendsen velger å si det slik: - –At Martin signerte ga et viktig signal til resten av spillerne. Jeg tror de fleste ønsker å være med videre, og det er viktig for oss å beholde stammen i laget. Så får vi eventuelt se etter et om vi trenger noen forsterkninger. Målet bør uansett være å bli bedre enn vi gjorde sist sesong. KjelsåsSjela har ikke hørt noe om andre spilleravganger, men vet at usikkerheten var størst rundt toppscorer Hansen.


Les hele artikkelen herImage

Hansen har nå dunket inn mål etter mål i år, her setter han 4-4 mot Lillehammer. Nå blir den ettertraktede spissen i Kjelsås!