www.KjelsaasSjela.net

Hjem arrow A-lag arrow Nyheter A-lag 08 arrow Oppløftende tross tap mot Keflavik
Oppløftende tross tap mot Keflavik PDF Skriv ut Epost
Saturday 05. April 2008
Image
Til tross for tap, var dagens generalprøve mot Keflavik oppløftende. Islendingene var et sterkt lag og Kjelsås var virkelig med på notene.
Kjelsås – Keflavik 1-3 (0-1)
Adora Football Center, kl.15.00
0-1 (30) 1-1 Hansen(57) 1-2 (70) 1-3(85)


Laget:
Wahl – Osmunddalen (Osnes 79.), Hem (Bergo 45.), Hundstad, Nordheim – J.Møller, Tungen, Anthonsen, S.Møller(Rufati  72.) – Hansen (Sagedal 75.), Kielland


Generalprøve mot det islandske laget Keflavik. Keflavik var senest i fjor ute i UEFA-cup kvalifisering, og skal ut i det samme senere i sesongen. Laget kommet toppet mot oss, bortsett fra 4 skader. På banen var det blant annet 2 spillere på det islandske landslaget. Med andre ord en hard test i siste kamp før seriestart.

Keflavik går direkte i angrep fra avspark. Et frispark fra 18 meter blir glimrende reddet av Robin Wahl. Wahl sto en god kamp i dag. Etter denne åpningen tar Kjelsås over. De neste 15 minuttene har Kjelsås trykket, og skaper flere gode muligheter på corner. Keflavik virker sjokkert, det var nok ikke i beregningen å bli presset tilbake av et norsk 2.divisjonslag. Etterhvert kommer de mer med. De er gode offensivt, og har flere farlige gjennombrudd. 1-0 kommer nettopp etter gjennombrudd. Da var det gått 30 minutter. Frem mot pause skjer det lite, Kjelsås er absolutt med på notene.

I 2.omgang har Keflavik den første store sjansen. Etter 54 minutter header de i tverliggeren. Så kommer en god Kjelsås periode. Martin Hansen har en stor sjanse til å utligne etter 56 minutter, men avslutningen går utenfor. Minuttet etter kommer utligningen. Kommunikasjonssvikt mellom stopper og den islandske landslagsmålvakten, og Hansen har en enkel jobb å sette ballen i åpent mål. Fortjent 1-1 på Adora Football Center. Kjelsås er giftige i denne perioden, Ulf Kielland har en gedigen sjanse til å sende Kjelsås i ledelsen etter 64 minutter. Headingen treffer dessverre keeper fra 5 meter etter veldig godt spill. Etter 70 minutter scorer imidlertid islendingene. Bergo selger seg på midten, og Keflavik er nådeløse når de utnytter feilen. Mot slutten av kampen skjer det lite, det er tydelig at islendingene har noe mer energi enn Kjelsås-gutta. 3-1 kommer etter 85 minutter.


Uansett en oppløftende kamp. Man møter et meget godt fotball-lag, og det var høyt tempo og bra kvalitet i kampen. Kjelsås har 10 treninger på 6 dager i beina før denne kampen, noe som er uvant kost for gutta. Offensivt var det mer toneangivende enn i hele vinter, noe som lover godt en uke før seriestart. Defensivt får man testet seg mot gode angrepsspillere, og bortsett fra enkelte perioder, kommer man bra fra denne oppgaven. Honnør også til juniorkeeper Robin Wahl som sto veldig godt i sin første kamp for A-laget. Wahl har tydelig vokst denne uken, og kan gå fra kampen med hevet hodet. Også mange andre spillere signaliserte at formen er nå i anmarsj. Konklusjon; Gutta sitter igjen med en god følelse til tross for tapet, og ser nå frem til serieåpningen mot Levanger om en uke.


Image
Kaptein Martin Hansen hilser på Keflavik`s kaptein


Image
Julian Møller spilte en bra kamp


Image
Mathisen & Carlsen følger nøye med